Feire med ny kjole

Etter å ha ofret mye, trent masse og endelig sett resultater på vekten, er det kanskje på tide å feire?

Det er mange som bruker store deler av året, kanskje til og med livet på å trene frem den kroppen de ønsker. De tilbringer timesvis på treningstudioet, de spiser salat, kylling og grønnkål mens de drikker fargerike smoothies som smaker gress. Men alt i alt er det verdt det når de ser de ønskede resultatene på vekta.

Skjem deg selv bort!

Ikke glem å skjemme deg selv litt bort i prosessen, og ikke minst etter du har oppnådd det ønskede resultatet. Mange har kanskje gått fra det å belønne seg med mat, til å måtte finne nye belønninger. Så hvorfor ikke sørge for at du gir deg selv litt velvære i prosessen? Gi deg selv en fransk manikyr annenhver uke, en tur til frisøren for å friske opp litt og kanskje en tur med personlig shopper?

Det er viktig å bruke tiden på å gjøre positive og ikke minst varige endringer. Det er dette som gjør at du velger en tur på trening istedenfor en dunk iskrem når du er blitt dumpa av typen. Det er det som gjør at du nyter en manikyr mer enn en burger fra McDonalds. Du vet at du tar vare på deg selv på den rette måten, med å gjøre de rette tingene, de tingene som får deg til å føle deg vel.

Vekttap

Belønning

Men det er ting som alle ser frem til og som alle nyter etter at de har gått ned i vekt. Det er turen til prøverommet for å se at man faktisk har gått ned en størrelse. Det er ikke noe som er mer tilfredsstillende enn å se at du passer en kjole som ikke satt for noen måneder siden.

Det handler om å sette pris på seg selv, og å feire seg selv når man har gjort noe som har krevd mye av en. En annen ting som er kjekt med at man går ned i vekt er at man også lettere kan handle klær på nett. Det er lettere fordi man kan finne de rette størrelsene og den rette fasongen. En ting du kan kjøpe for eksempel er en Sofiamoore ballkjole.

Det finnes jo alltid en anledning til å feire, enten du skal ut å kose deg på byen med jentene en kveld eller du skal feire forlovelsen med kjæresten. Det er så utrolig mye du kan gjøre, det eneste som setter en stopper for deg er din egen fantasi.

Glem ikke

Glem ikke at livsstilsendringen skal dreie seg om mer enn kosthold, det skal handle om å ta vare på seg selv på alle måter. Ja det er flott at du lærer å spise sunt og at du beveger deg mer. At du har fått en sunn livsstil, men glem ikke å ta vare på alle deler av deg, også sjelen. Sørg for at du nyter livet mens du jobber mot målet.