Glede og shopping i Oslo

Det finnes en stor verden for deg der ute som liker shopping i Oslo. Det finnes så mange muligheter, du må bare vite hvor hen det er du skal dra.

Bogstadveien

Dette er en gate som er utrolig godt likt, fordi du kan gå fra Slottsparken til Majorstua (eller motsatt) samtidig som du får en god shoppingopplevelse. Her finner du en rekke populære butikker som føles ganske eksklusive. Det finnes kjedebutikker og spesialistbutikker om hverandre.

Karl Johans Gate

Det regnes jo som et ganske turistfylt sted, men Karl Johan har faktisk en rekke spennende butikker som det kan lønne seg å titte innom. Her finnes det en rekke kule klesbutikker og bokhandlere, og du kan finne spesialistforretninger i kriker og kroker. Det er også et ypperlig sted for hotell i Oslo, fordi det finnes så mange! Dette er en gate som kan passe for hele familien.

Grünerløkka

Er du glad i gjenbruk og litt sånn vintage? Da er det Grünerløkka du bør besøke. Her finner du en rekke koselige uavhengige butikker, i tillegg til at du vil finne en rekke gjenbruksbutikker. Det finnes også kafeer der som får deg til å føle deg som du har reist tilbake i tid. Det anbefales rett og slett veldig å ta seg en tur til dette strøket.

Oslo City

Er du mer glad i kjedebutikker samlet på et sted? Da er Oslo City noe for deg. Det ligger heldigvis på bunnen av Karl Johan, så hvis du er ekstra glad i å shoppe kan du jo slå to fluer i en smekk. Her finner du en rekke butikker i alle prisklasser. Det er gøy at alt er samlet på ett sted også, fordi det sparer tid! T-banen ligger også under Oslo City, så det er lett å komme seg dit!

Storo-senteret og CC Vest

Dette er også kjøpesentere som er svært populære, men som ligger i hver sin utkant av Oslo. Dette kan være greie alternativer hvis du ikke befinner deg i sentrum hele tiden. De er absolutt verdt å sjekke ut, det er sikkert og visst! Her kan du finne skatter.