Shoppingeventyr i Norges hovedstad

Bo på hotel i Oslo, og la deg inspirere av byens enorme utvalg av motebutikker.

Bo komfortabelt og sentralt på hotel i Oslo neste gang du planlegger et shoppingeventyr i Norges hovedstad. Slik får du en glimrende base når du skal utforske noen av landets mest inspirerende motebutikker. Her er noen av butikkene det absolutt er verdt å undersøke:

YME

Den enorme butikken på tre etasjer sentralt plassert på Karl Johan er et mekka hva angår det siste innen luksusmote og hipp design. Du kommer med andre ord garantert til å bli inspirert i denne motebutikken, som virkelig har greie på hva som beveger seg ute i den store moteverdenen. Butikken har også en egen kafé med inspirerende motebøker og ferskpresset juice — det blir ikke mer hipt enn YME!

Butikklokaler som byr på designartikler og kunst, gjerne også god mat og drikke ved siden av mote og accessoirer i inspirerende omgivelser. Noe vi gjerne har erfart på en reise til en annen by, kanskje i London, Paris eller Milano, men som vi hittil ikke har sett så mye av i butikkverdenen her hjemme, sier Nicolai Schaanning Larsen, gründeren bak YME.

Karl Johans gate i Oslo

PipaLuk Løve

Denne skjulte skatten ligger i fredelige omgivelser på Uranienborg, og har et fascinerende utvalg av bohemklær og andre antrekk som man virkelig kan benytte for å skille seg ut fra mengden. Her kan du finne brukte klær og tilbehør fra kjente merkevarer fra noe eldre årganger. Det er med andre ord godt mulig å gjøre et realt kupp, og anskaffe seg sjeldne motegjenstander som ytterst få har.

Scorpius

Fargerike plagg, store smykker og ringer av sølv? På Scorpius, selvfølgelig. Dette er Løkkas egne indiske mikrounivers, som drives av en indisk kvinne som stadig bringer tilbake moteskatter fra hjemlandet. Her finner du luftige plagg og dekorative tremasker, for å nevne bare noe. Et besøk på Scorpius er som et lite eventyr i seg selv.