Praktiske kortholdere

StyrketreningEn lommebok kan være ganske stor i størrelsen og kan kreve ganske mye plass. En kortholder er mye mer kompakt og kan tas med overalt. Det er ingen sak å få plass til en kortholder i en lomme.

Det er ingen tvil om at en lommebok er praktisk å ha. De aller fleste av oss ville følt oss nakne hvis vi hadde gått ut av huset uten å ta med lommeboken på veien. En ting som er enda mer praktisk, er å bytte over til en kortholder. Det er flere grunner til å gjøre det, men den viktigste er rett og slett at den tar mindre plass.

Skal man for eksempel på treningssenteret, og man er litt skeptisk til å låse inn verdifulle ting i skapet, så er det enkelt å ta med seg kortholderen rundt på treningsøkten. Den er jo så liten at den lett kan oppbevares i en lomme på buksen eller jakken man har på seg. Det er ingen løsning som er enklere enn det, og en kortholder vil nok falle i smak hos de fleste.

For de av dere som tenker at en kortholder er en kjedelig sak å gå rundt med, så er det ikke lenger slik. Kortholderne fås i mange ulike farger, fasonger og mønstre, og det finnes noe for alle og enhver. Det går også an å lage en kortholder om til en helt personlig gjenstand. Det går nemlig an å kjøpe kortholder med gravering. Den kjedelige kortholderen kan plutselig endres om til en helt unik gjenstand, enten med navn eller med en personlig tekst. En kortholder med gravering vil også skille seg ut i mengden, så det vil ikke være så lett å miste den eller forveksle den med andre. Litt personlig preg på sine eiendeler er alltid bra å ha.